fredag, augusti 31, 2007

Dagar försvinner..

Jag kan inte förstå hur en dag bara kan försvinna bakom en. Denna dagen har verkligen gjort det. Bara försvunnit.
Kom hem från jobbet vid åtta-tiden i morse. Somnade inte förän vid nio, tippar jag. Hade inte lätt att somna, må jag lova. Mitt uppe på allt, sov jag bara i ungefär 3 timmar också. Jag klarade verkligen inte av att somna om något mera. Det suger getpung. Jag hatar att jag inte kan sova efter jag har jobbat natt. Det kan ju visserligen bero på att det blev ett antal timmar i fåtöljerna här på jobb också. Så, totalt blev det väl sju timmars sömn från halv tre inatt till klockan tolv, på middagen.
Däremot var jag duktig idag när jag väl gått upp. Inte direkt kanske. Spelade några timmar först.
Sedan så ringde jag Telia och skulle ändra min adress, fast den var redan ändrad. Passade då på att ändra min fakturagång från kvartalsvis till månadsvis. Blir så jävla dyrt om man ska betala var tredje månad bara. Efter att jag ringt telia fick servicestället där min telefon skickats till ringas. Glad vart jag efter det samtalet i alla fall, telefonen skickades ifrån de idag! Alltså har jag den igen nästa vecka. Vad skönt det ska bli. Jag längtar så jag spricker. Har saknat min telefon ngåot grymt. Tro nu inte att detta var slutet på denna produktiva dag. Jag ringde sen mormor, för att hon lovat att komma och sätta upp gardiner hos oss idag. Vilket vi även fixade. Nu har vi gardiner i alla våra rum, vilket gör att det redan nu ser mer hemtrevligt ut.

Tiden efter detta dock, försvann bara i spelandet. Gjorde nog inget vettigt alls, mer än åt lite kålpudding.
Och nu sitter jag på jobbet och har jobb i kanske 20 minuter innan det är dags att inta sovställning eller något liknande. Kan vara skönt att få lite sömn inatt, eftersom jag inte hinner hem innan jag ska åka igen imorgon. Bowlingmatch i Ängelholm 10.40. Ska bli kanonskoj. Hoppas bara att de fixar tröjor till oss som är nya medlemmar. Blir tråkigt annars.

Det får vara bra för nu, återkommer kanske senare inatt.

Over 'N Out
Mattias L

I said hey, what's going on?


Ja, va fan händer?

Jag sitter på jobbet här nu idag igen. Och har ehm, tråkigt. Finns inget kvar att göra. Jag är för snabb för mitt eget bästa.


Helgen som var, befann jag mig i Västervik och spelade Junior Masters. Var riktigt trevligt, som vanligt. Fast, det var nog lite extra nu. Först tävlingen på året och allt det där. Dessutom gick det ju bra för mig. 1277 i kvalet, vilket tog mig till final som nummer 7. Och det där nummer 7 skulle förfölja mig även i finalen. Jag slutade sjua. Vilket jag är väldigt besviken över. Jag borde gjort så mycket mer än vad jag gjorde. Men man kan inte vara bäst alltid.
Som sagt, sitter på jobbet och har tråkigt som fan. På en femöring blev jag less också. Vet inte vad det är med mig och mina humörsvängningar. Någon som kan ge mig medicin för det? Orka bli less för ingenting liksom. Aja, jag dör nog inte av det.
Vet inte vad jag ska skriva mer heller.


Får avsluta detta inlägg med något som min vän Frida sa:


frida. säger (01:41):
"frida är bäst på alla sätt"


Nöjd nu, sötgöte? ;)

onsdag, augusti 22, 2007

Ankan is the shiiet. :D

Ankan säger (11:49):
hahaha
du skulle sett mig inatt
vaknade och skulle gå på dass
helt väck..
glömmer att dörren är stängd och går rakt in i den med huvudet före
matte ' since 1985 säger (11:51):
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

Jag säger då det. Min sambo är för djävla go. :D